Hastanemizdeki Başarılı Ameliyat Medyada Gündem Oldu

Almanya’da gittiği hastanelerde teşhisi konulamadığından dolayı Üniversitemiz Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi için gelen ve başarılı baypas ameliyatı sonrası sağlığına kavuşan 71 yaşındaki gurbetçi Kazım Altınel, medyada gündem oldu. Altınel, Üniversitemiz Hastanesindeki hizmetten çok memnun kaldığını söyleyerek, operasyonu gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi ekibini Almanya’da öveceğini ifade etti.

KSBÜ (Kütahya)-  Almanya’da gittiği farklı hastanelerde rahatsızlığına teşhis konulamadığından dolayı Üniversitemiz Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldiğini dile getiren 71 yaşındaki gurbetçi Kazım Altınel, burada tedavi olarak, hemen teşhisin konulduğunu vurguladı. Anlatırken duygusal anlar yaşayan Altınel, ‘’Almanya’da çok zor günler geçirdim. Kalp rahatsızlığım beni çok yoruyordu. Almanya’da gittiğim hastanelerde, bana kilodan dolayı bu rahatsızlığı yaşadığım söyleniyordu. Artık dayanamadım ve Kütahya’daki hastaneye geldim. Burada damarlarımın bazılarında tıkanıklar olduğu ortaya çıktı. Çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Hekimler tıkanan damarlarımı açtı. Kendimi çok iyi hissediyorum. Başta Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ve Doç. Dr. Ali İhsan Parlar olmak üzere ameliyatı gerçekleştiren tüm ekibe sonsuz teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Ekibin başında olan Rektör Yardımcımız ve Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi başarılı geçen ameliyat sonrası şu açıklamaları yaptı: ‘’Şuan hastanemizin Kardiyoloji ve Kalp Damar Kliniği, teknik donanım ve nitelikli personel ile birlikte en üst düzeyde. Hem akademisyenler hem uzmanlarımız, deneyim ve uygulama becerisi açısından çok iyi durumda. İddia ederek de söyleyebilirim. Tevazu yapmaya gerek yok. Biz şu anda erişkin bir insanda ameliyat gerektiren kalp hastalıklarının tamamına operasyon yapacak durumdayız ve yapıyoruz. Bu yılın ilk dört ayında sadece 100’e yakın açık kalp ameliyatı yapmışız. Ekip olarak çok iyi bir birliktelik oluşturduk. Hastamıza geçmiş olsun dileklerimi tekrar iletiyoruz. Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya da bize sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür ediyoruz.’’

Bir diğer Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Cem Algın ve Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Orhan Özatik de hastaya geçmiş olsun dileklerini iletti. Prof. Dr. Algın, farklı bölgelerden çok sayıda hastanın Kütahya’yı tercih ettiğini söyledi.  Hasta Kazım Altınel son olarak tüm ekiple fotoğraf çekilmek istediğini dile getirerek, Almanya’daki insanlara operasyonu gerçekleştiren ekibi öveceğini söyledi.

Hastanemizdeki Başarılı Ameliyat Medyada Gündem Oldu