Yeni Öğrencilerimiz İçin Yurt Olanakları

2018 Yükseköğrenim Kurumları Sınavı Yerleştirme Sonuçlarına göre Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesini kazanan sevgili öğrencilerimiz, Türkiye'nin Değer Katan Üniversitesi'ne Hoşgeldiniz.

Sizleri Kütahya'mıza beklerken bir yandan da kayıt döneminde özellikle konaklama konusunda yaşayabileceğiniz zorlukları önlemek adına bir takım bilgileri sunmanın sizler için önemli olacağına inanıyoruz.

KÜTAHYA'DA YURT OLANAKLARI

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurtları

Kütahya il merkezinde ve ilçelerinde Yükseköğrenim kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait 13 yurt bulunmaktadır.

Bu yurtlara ilişkin tüm ayrıntılara http://yurtkur.gsb.gov.tr/YurtMudurlukleri adresinden ulaşabilirsiniz.

MEB İzin Belgeli Özel Öğrenci Yurtları

Bunun yanında ilimizde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından izin belgesi olan 72 adet özel öğrenci yurdu yer almaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığından izni olan tüm özel öğrenci yurtları için tıklayınız.

05 Eylül 2018, Çarşamba / 1287 defa okundu.