KÜTÜPHANE VERİ TABANLARININ ETKİLİ KULLANIMI ANLATILDI

Kütüphane veri tabanlarının etkin ve verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla yetkili firma tarafından ClinicalKey ve UpTodate veri tabanları hakkında akademisyen ve öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulunuldu.

Bu kapsamda öncelikle üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Personeli Öğr. Gör. Osman Özen tarafından üniversitemiz kütüphanesinde bulunan yazılı ve elektronik kaynak varlığı ve faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Söz konusu veri tabanları hakkında firma yetkilisi Bülent Karacan tarafından ayrıntılı bilgiler içeren sunum yapıldı.

KÜTÜPHANE VERİ TABANLARININ ETKİLİ KULLANIMI ANLATILDI