KSBÜ AİLESİ BİR ARAYA GELDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ailesi, Dünya Engelliler Farkındalık Günü dolayısıyla bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında görüştü.

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Genel Sekreter Kutlu Önal ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Sayın Rektörümüz, çalışan personellerimiz ile tek tek görüşerek, görev yaptıkları birimlerdeki çalışmalarını, sorunlar ve çözüm önerilerini, üniversitemizin erişilebilirliği ve daha da güzelleşmesi için neler yapılabileceği konularında fikirlerini aldı. Rektör Hocamıza hassasiyeti için teşekkür ederiz.”

KSBÜ AİLESİ BİR ARAYA GELDİ